Proizvode koje plasiramo na tržište je voda u šest različitih ambalaža:

PVC ( 0,275 l/ 0,375 l/ 0,500 l/ 1,5 l/ 5 l ) 

STAKLO 0,250 l

Veliki dio plasiranih proizvoda je sa personaliziranom naljepnicom.

EIGHT prirodna izvorska voda

Lokacija izvora vode Husića vrelo Duboka je u opštini Bugojno. Izvor je u hidrogeološkom smislu preljev velikog kraškog kolektora i nalazi se u području kraških planinskih masiva.

Specifičnost ovog izvora je mehanizam izviranja, odnosno pojava vode na samom izvoru, tako da se voda može piti direktno sa izvora, bez ikakvih daljih tehnoloških procesa. Radi se o slivnom području koje je nenaseljeno, tako da je pristup veoma povoljan, kao i okolina samog vrela.

100% Minas kafa

Naša kafa je 100 % kafa, rasla i sazrijevala na plantažama Minas doline u dalekom Brazilu.  S pravom možemo reči da kvalitet krasi svaku šoljicu naše kafe.

Pažljivo odabrana zrna iz odabranih polja Minasa, uz najkvalitetniju i najmoderniju obradu pakovanja naše kafe, daju nam za pravo da vam ponudimo ono najbolje.

Našu kafu možete pronaći u svim tržnim centrima i prodavnicama širom BiH. Potražite je i osjetite pravi okus kafe.

Kovačuša komerc

Kovačuša komerc počela je sa radom 1989. godine kao samostalna zanatska radnja čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kafe.  Cilj je bio da se potrošačima ponudi kvalitetna kafa nastala prema originalnoj domaćoj recepturi  bez ikakvih primjesa i dodataka koja će svojom aromom i okusom zadovoljiti svakog ljubitelja kafe. Danas firma ima 5 zapolenih radnika, a trenutno smo u fazi pripreme espresso kafe za ugostiteljstvo kao i izgradnji novog izvodnog pogona.

Prirodna izvorska voda Leda je voda izvrsne kvalitete koja se crpi iz vrela Borak kod Širokog Brijega. Leda je prva registrirana prirodna izvorska voda u Bosni i Hercegovini. Leda je najperspektivniji brend flaširane vode u BiH, zastupljena je u većini trgovačkih lanaca i ugostiteljskih objekata.Leda je prepuna minerala i bioloških svojstava pogodnih za zdravlje i bolju vitalnost.Prirodna izvorska voda Leda, domaća kvaliteta za bolje zdravlje i razvoj domaće privrede. Mokate je proizvođač toplih napitaka i instant prehrambenih proizvoda podrijetlom iz Poljske, poznat po vrhunskoj instant kavi i kvalitetnim Loyd čajevima.

Lukas TP Nakić

Lukas TP Nakić d.o.o. Široki Brijeg je poduzeće primarno posvećeno svojim klijentima, jedan od najvećih uvoznika i distributera u BiH za širok raspon namirnica i proizvoda za domaćinstvo od renomiranih europskih i regionalnih proizvođača. Misija ovog društva je kontinuirano pozicioniranje brendova koje zastupamo na cijelom teritoriju BiH po najboljim komercijalnim uvjetima.

Jer sitnice su važne!

Dizajniran kao potpun paket za pripremu savršenih napitaka u vlastitom domu, KRUPS Evidence automatizirani aparat za kafu osigurava besprijekorne rezultate do najsitnijih detalja. Pripremite izuzetne napitke, od zrna kafe do šoljice, sa 15 različitih postavki koje pokrivaju sve vaše omiljene napitke, i sa KRUPS Quattro Force sistemom za razliku u okusu koju možete osjetiti i elegantnu estetiku koja se savršeno uklapa u bilo koju kuhinju.

Ovaj savršeni aparat možete nabaviti u Techno Shop objektima ili poručiti na njihovoj web stranici radi besplatne dostave.

KRUPS

Od 1846. godine KRUPS sagu obilježavaju inovacije, odvažni podvizi i originalni proizvodi, svi dizajnirani da zadovolje potrebe svojih klijenata.

KRUPS je na listu svojih inovacija dodao i automatizirane aparate za pripremu kafe, te u tu svrhu kreirao espresso aparate koji pripremaju savršenu šoljicu kafe jednim pritiskom digitalnog displeja, jednako lako kao i dodirivanje pametnog telefona.

Kreirajte svoj savršeni napitak, bilo da se radi o esspressu, latte machiatu, cappucinu, te odaberite intenzitet odabranog napitka i finoću mljevenja kafe u zrnu. Zašto se ne nagraditi i prijuštiti zadovoljstvo ispijanja savršeno pripremljene kafe od svježe samljevenih zrna kafe svakoga dana i u vlastitom domu?!

Besprijekorno čista izvorska voda Lipa upotpunjena je linijom aromatiziranih voda pod nazivom Lipa Flavour. Posebno ističemo naš proizvod koji je jedinstven na domaćem tržištu, a to je Lipa Flavour Limun trava sa 30% smanjene energetske vrijednosti. Lipa Flavour Limun Trava dolazi u pakovanjima od 1L i 0,25L.

Bihaćka pivovara

Komapanija Bihaćka pivovara dd osnovana je prije 30 godina, tačnije 1990. godine i od samog osnivanja, pa do danas pridobila je poklonike zlatno-žutog osvježavajućeg pića. Naša pivovara je suvremena tvronica zahvaljujući prije svega vrhunskoj tehnologiji proizvodnje, koja osigurava visoku kvalitetu proizvoda a što potvrđuju i najbolje ocjene Instituta za ispitivanje kvaliteta zemalja Evropske unije. Instalirani kapacitet Bihaćke pivovare je 250.000 HL godišnje. Vrhunski kvalitet naših proizvoda, prije svega, duguje besprijekorno čistoj izvorskoj vodi posebnog imena “Lipa voda” koju crpimo sa istoimenog izvorišta udaljenog svega osam kilometara od našeg pogona.

Još davne 1895 godine, Johann Jacobs je imao viziju da potrošačima ponudi kafu vrhunskog kvaliteta. Ta posvećenost je razlog zašto je i danas poslije više od 100 godina od male radnje u Bremenu, Njemačka, Jacobs postao jedan od vodećih svjetskih proizvođača kafe. Stoga selekcija najboljih zrna kafe i jedinstven proces pripreme daju Jacobs kafi specifičan ukus i jaku „magičnu aromu“ koja je postala njen zaštitni znak. Od nedavno, Jacobs nas je obradovao novim ljepšim pakovanjima.

NELT

Nelt d.o.o. na tržištu Bosne i Hercegovine posluje od 2006. Pored sedišta u Istočnom Sarajevu, postoje regionalni distributivni centri u Banjaluci i Bijeljini, kao i cross dock-ovi u Bihaću i Mostaru.

Osnovna djelatnost kompanije Nelt d.o.o. je distribucija i trgovina na veliko duvanskim proizvodima i prehrambenom robom široke potrošnje. Nelt BiH je dio grupacije Nelt, lidera na polju distribucije u regionu.

Aqua Doria, voda sa prirodnim izvorom selena, crpi se iz dubine od 124m netaknute prirode Donjih Vrela, te svojim prirodnim putem sakuplja minerale iz prirode koji je čine izuzetno kvalitetnom. RD kafa je prvi brend firme Fructa Trade. Od 1994. godine proizvodimo i pakujemo najkvalitetnije birane mješavine afričkih i južnoameričkih kafa, koje su uzgajane na određenoj nadmorskoj visini i u tri različita klimatska područja. Topingo predstavlja naš “slatki” brend koji već dugo godina dominira na policama marketa širom BiH.

Fructa Trade

Firma Fructa Trade je osnovana u Derventi 1995. i predstavlja jednu od vodećih kompanija u BiH u sektorima proizvodnje, maloprodaje kao i veleprodaje.

U posljednjoj dekadi, naša firma je imala jedan od najbržih uspona na teritoriji BiH koji je podijeljen u dvije poslovne divizije: proizvodni sektor i „KORT“ lanac supermarketa. Naš manufakturni pogon trenutno proizvodi brojne proizvode koji su segmentirani u nekoliko brendova: Tomico, Topingo, RDkafa, Fruktako i Aqua Doria.

Bistrica. Prirodna izvorska voda. Voda Bistrica je visokokvalitetna voda za piće sa odličnim sastavom i idealno alkalna jer ima istu PH vrijednost kao i ljudska krv. Konzumiranje alkalne vode u periodu 3 do 6 mjeseci može da snizi nivo holesterola, glukoze u krvi, krvnog pritiska, te ima mnoge druge beneficije. Nova Aleksandrija je “krivac” za vaše omiljene štrudlice i druge slatke proizvode.

GEMEX

GEMEX je društvo za zapošljavanje lica sa invaliditetom, koje se bavi proizvodnjom i trgovinom.
GEMEX se, između ostalog, bavi: punjenjem i proizvodnjom prirodne izvorske vode, negazirane i gazirane; trgovinom na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama pretežno hranom, pićem i duhanskim proizvodima, web i on-line prodajom, nespecijaliziranom trgovinom na veliko. Donosimo sve najbolje do vašeg stola, od hrane, pića, poslastica, pa i dodataka prehrani. Dajemo maksimum svoga napora da budete siti, sretni i zadovoljni.

Espresso Bristot je rezultat pažljivog odabira najboljih sorti kave iz Južne Amerike i središnje Azije, mudra kombinacija za dobivanje karakteristično intenzivnog mirisa, baršunaste teksture i punog okusa po kojem je talijanski espresso poznat u cijelom svijetu. Co Trink nudi proizvode Just T kompanije LIFEBRANDS. To je ekskluzivna linija čajeva izrađenih u Njemačkoj čije sirovine dolaze uglavnom iz Indije i Kine gdje se stoljećima proizvode čajevi vrhunske kvalitete.

Co Trink

Co Trink – veletrgovina pićem i ekskluzivni uvoznik/distributer u BiH za espresso Bristot i čaj Just T. Za one koji žele probati talijanski espresso u uredu, trgovini, svom domu, ponuda Co Trink-a uključuje pojedinačno pakiranje – patrone/kapsule kave Bristot te besplatno iznajmljivanje aparata prilagođenih svakom korisniku na svakom mjestu. Isporuka, montaža i održavanje aparata su besplatni na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine, naravno, uz uvjet odgovarajuće potrošnje naše kave. Za dodatne informacije posjetite našu web stranicu www.cotrink.com ili nam pošaljite upit na e-mail cotrink@cotrink.com.

Marinalab Opus

je obiteljska tvrtka osnovana 2002. godine u Hrvatskoj. Tvrtka se bavi proizvodnjom medicinskih proizvoda, kozmetike i dodataka prehrani.

Poslovanje tvrtke usmjereno je na proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi prirodnih sirovina, koji su kvalitetni i učinkoviti te u skladu sa zakonskom regulativom i međunarodnim normama.

U središnjem dijelu Bosne i Hercegovine, nadomak kraljevskog grada Kreševa, još od davnina postoji izvor prirodno čiste vode kakve samo ovaj kraj ima. Sara, voda s pomenutog izvora, je prirodna negazirana mineralna voda provjerenog porijekla, besprijekorne čistoće i izbalansiranog mineralnog sastava sa niskim sadržajem natrija. Karakteristična je po lakom i svježem okusu, koji oslikava čistoću kreševske prirode i osigurava zdravo osvježenje u svakoj prilici.

Sarajevski kiseljak

Kompanija Sarajevski kiseljak je najveći proizvođač mineralne vode u BiH koji iza sebe ima 130 godina tradicije. Status lidera u svojoj branši Kompanija je stekla zahvaljujući prepoznatljivoj kvaliteti proizvoda, fleksibilnoj poslovnoj politici koja se uspješno nosi s tržišnim izazovima i zahtjevima potrošača te kontinuiranom ulaganju u modernizaciju i unapređenje proizvodnih procesa. Kompanija je danas dio Beverage grupe Fortenova

The Belgian čokolada ima široku paletu čokoladnih proizvoda različitih oblika i različitih pakiranja tako da svatko može pronaći svoj omiljeni okus čokolade.

Novitet u našem asortimanu predstavljaju Creme Brulee Praline koje od samog početka uživaju veliki uspjeh među ljubiteljima čokoladnih slastica. Napravljeni po uzoru na čuvenu francusku slasticu „Creme Brulee“, koja se ističe zbog svojih skladnih aroma karamele i vanilije.

Čokoladno Molky mlijeko razveseliti će vaše mališane svojom idealnom teksturom i čarobnim okusom!  Tajna ove mliječne čarolije je savršen omjer mlijeka, čokolade i vitamina potrebnih kostima tokom razvoja.

Union Foods

Union Foods d.o.o. je društvo osnovano 1997. godine sa sjedištem u Čitluku. Osnovna djelatnost tvrtke je distribucija rashlađenih i nerashlađenih proizvoda. Velika je čast biti distributerom poznatih svjetskih brendova navedenih u nastavku, a ujedno i jak motiv za daljnji nastavak razvoja kompanije i stvaranja pozitivnih trendova. Biti distributer svjetski poznatih proizvoda izuzetno je zahtjevno i predstavlja veliku odgovornost u današnjoj tržišnoj konkurenciji. Naš cilj je bio i ostati će isti – održati lidersku poziciju

Marcaffe d.o.o se više od 30 godina bavi prodajom kave/ kafe, te ostalih toplih napitaka poput cappuccina, tople čokolade, čaja, te turske kave/ kafe spremne za minut. Pored ovih proizvoda, tu su i četiri Marcaffe kafića, dva u Sarajevu, jedan u Tuzli te jedan u Travniku. Firma se također bavi i vending samouslužnim aparati tj. postavljanjem, servisiranjem, te prodajom repromaterijala za vending mašine. U sklopu firme Marcaffe d.o.o. nalazi se i Baban Distillery brend, koji se bavi proizvodnjom prirodnih voćnih rakija nastalih od voća iz vlastitih zasada.

Marcaffe

Šta čini savršenu šoljicu kafe? Da li je to miris, okus, svježina ili nešto više od toga? Ovdje u Marcaffeu smo također uzbuđeni i inspirativni u razmišljanju o jedinstvenosti, raznovrsnosti i senzualnosti koju samo kvalitetne kafe mogu proizvesti. Takav jedinstven doživljaj želimo da podijelite danas sa nama.

Marcaffe –  Uvijek na putu kvalitete!

Izvor Prolom vode se nalazi na istočnim padinama planine Radan, koja pripada najstarijem vulkanskom masivu na ovim prostorima. Celo područje Radan planine predstavlja svojevrsnu ekološku oazu, jer u prečniku od 50 km nema nikakvih industrijskih postrojenja ni prometnih saobraćajnica. Izvor Prolom vode i savremena punionica se nalaze u neposrednoj blizini Prolom Banje, u kojoj su sva lekovita svojstva Prolom vode i okolni prirodni ambijent u službi poboljšanja zdravlja i vitalnosti.

Prolom voda

Prolom voda pripada grupi niskomineralizovanih, visokoalkalnih, bikarbonatnih voda. Posjeduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo. Niska mineralizacija omogućava da se može piti u velikim količinama, a mineralni sastav odgovara svim kategorijama potrošača: djeci, trudnicama, odraslima, sportistima i rekreativcima

Aparat za mineralnu vodu Sodastream Crystal 2.0 – Uživajte u svježem ukusu gazirane vode bez nošenja boca; Aparat za kavu Bosch TAS1001; Električna tava za palačinke Ambiano; Fondue-Raclette  grill Severin RG9948; Potpuno automatski aparat za kavu Delonghi Magnifica; Kuhalo Silvercrest stk 600A1 – Za brzu i jednostavnu pripremu čaja ili kuhanje vode; Mašina za kavu Delonghi Dolce Gusto EDG260; Mašina za kolače gt cp; Fondue za čokoladu i friteza za pripremu hranu 2u1 – Premjestivi poklopac s prozorom za promatranje; Retro Ambiano kafe aparat gt em 01-2 – Aparat za espresso kavu.

Tronex BH

Tronex BH Orašje u svom maloprodajnom, veleprodajnom te online shop asortimanu nudi preko četiri stotine različitih vrsta malih i velikih električnih aparata poznatih brendova. Roba je kategorizirana u nekoliko kategorija uz obezbijeđenu garanciju od godinu dana. Matična firma u Nizozemskoj ima tradiciju skoro 50 godina, sto jamci kvalitet i pouzdanost i na našem tržistu. Proizvodi izloženi na našoj adresi u Orašju, web stranici www.tronex.ba, olx profilu tronex.olx.ba kao i FB www.facebook.com/TronexBH

Časopis HUBiH specijalizirani je časopis koji obrađuje tematiku ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma u BiH. Namjenjen je vlasnicima, menadžerima i djelatnicima koji rade u pomenutom sektoru kako bi na jednom mjestu imali sve potrebne informacije, novosti, trendove i aktuelnosti. Izlazi kvartalno, te će na adekvatan i kvalitetan način biti na usluzi ugostiteljima i hotelijerima. Distribuira se besplatno putem pošte u hotele i ugostiteljske objekte na području BiH. Časopis donosi nove ideje, savjete, predstavlja projekte, te informiše. Kompententan je, aktuelan i zanimljiv. Kroz razne primjere iz prakse, životne priče i odlične tekstove pokušava da utječe na pozitivan razvoj turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva u BiH. 

Naredno izdanje časopisa HUBiH izlazi u junu 2021. godine.

SFERA

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar je kompanija koja se bavi izdavaštvom i organizacijom različitih specijaliziranih događaja. Izdaje nekoliko stručnih, specijaliziranih časopisa iz različitih oblasti (roditeljstvo, građevinarstvo, arhitektura, uređenje doma, stomatologija, oftalmologija, ljepota i zdravlje, ugostiteljstvo i hotelijerstvo…), te organizuje stručne i specijalizirane događaje (naučno stručne konferencije iz domene građevinarstva i arhitekture, sajam ljepote, zdravlja i wellnessa, edukativna predavanja za trudnice i mame, edukativna predavanja za vještake, edukativna predavanja za oftalmologe…). Uspješno poslovanje kompanije dugi niz godina prepoznalo je tržište BiH, ali i regije.

Upoznajte Pharmacia Laboratorij

Upoznajte Aptamil – novu generaciju dojenačkih mliječnih pripravaka.

Aptamil  prijelazna hrana za dojenčad temelji se na dugogodišnjim znanstvenim istraživanjima i inovacijama i pažljivo je osmišljena da zadovolji prehrambene potrebe beba u različitim fazama rasta i razvoja onda kada dojenje nije moguće ili Vaše dijete treba nadohranu, a po preporuci medicinskih stručnjaka.

Pharmacia Laboratorij

Inspirirani majčinim mlijekom, Aptamil stručni tim kompanije NUTRICIA, sa više od 500 znanstvenika, temelji svoje inovacije na više od 40 godina istraživanja majčinog mlijeka kao i na više od 120 godina iskustva u istraživanju prehrane od ranog početka života.

Upoznajte Vital.hr

Formula za sve nove mame i njihove bebe

Pregnacare postnatal formula za majke koje doje formulirana je sa željom da nove mame budu sigurne kako će njihova beba od rođenja dobiti sve potrebne nutrijente neophodne za pravilan razvoj.

Wellbaby Multi-Vitamin U KAPIMA sadrži kombinaciju 14 vitamina i minerala u ukusnom švicarskom alpskom sladu. Namijenjeni su djeci od 4 mjeseca pa sve do 1. godine života..

Vital.hr

Vitamini, minerali, omega masne kiseline i ostali dodaci prehrani. Najbolje s obje strane Atlantika.

Upoznajte Nifty

Test NIFTY – Za svaku buduću majku

NIFTY je neinvazivni prenatalni test koji otkriva 3 najčešća poremećaja: Down, Edwards i Patau sindrom iz 10. tjedna trudnoće. NIFTY također nudi mogućnost otkrivanja drugih genetskih poremećaja, poput poremećaja roda, hromozoma 9, 16 i 22 trisomije, kao i određenih mikrodelacija. NIFTY može otkriti i spol vaše bebe ako želite. I ne zaboravite, nije svaki NIPT NIFTY!

Nifty

Neinvazivni prenatalni test (NIPT) Broj 1 u svijetu. NIFTY otkriva rizik od naslijednih fetalnih genetskih abnormalnosti od 10. nedelje trudnoće. Preko 5 000 000 obrađenih uzoraka širom svijeta.

Upoznajte 4U Pharma

Naš cilj je da kreiramo i ponudimo najkvalitetnije prirodne proizvode za djecu i porodice, koristeći dostignuća i znanje medicinske i herbalne nauke. Tokom procesa kreiranja i razvoja proizvoda sarađujemo sa priznatim svjetskim naučnicima i koristimo napredne i inovativne tehnologije i sastojke najvišeg kvaliteta. Proizvode testiramo u svakoj fazi kroz kliničke studije, kako bismo potvrdili efikasnost u prevenciji i liječenju oboljenja.

4U Pharma

4U Pharma GMBH je švajcarska kompanija, posvećena težnji da najkvalitetnije proizvode učini dostupnim i prilagodi ih potrebama porodice i djece. Naši proizvodi su premium proizvodi u svojoj kategoriji, odlikuje ih visok kvalitet i potpuno su bezbjedni za primjenu kod naših najmlađih i najosjetljivijih korisnika – novorođenčadi i dojenčadi.

Upoznajte Didaktik

Didaktik je brend za djecu koji svojim dizajnom, kvalitetom i recenzijama nudi sve što modernoj mami i bebi treba. “Aktivna igra i miran san” je naša ideja i vodilja.


Budi i ti dio #didaktiktima-a i postani #didaktikmama 

Didaktik

Didaktik je brend za djecu koji svojim dizajnom, kvalitetom i recenzijama nudi sve što modernoj mami i bebi treba.
“Aktivna igra i miran san” je naša ideja i vodilja.
Budi i ti dio #didaktiktima-a i postani #didaktikmama 

Upoznajte Bosnalijek

Lysobact® proizvodi sadrže lizozim, jedinstvenu organsku supstancu prirodnog porijekla. Lizozim je značajan faktor prirodnog imuniteta i svojim višestrukim korisnim terapijskim djelovanjima pomaže u zaštiti i ozdravljenju sluznice usta i grla.

Bosnalijek

Bosnalijek je najveći industrijski proizvođač lijekova u Bosni i Hercegovini, osnovan 1951. godine. Trajno je orijentiran prema svojim korisnicima, nastoji da svake godine obogati svoj proizvodni asortiman novim proizvodima, prilagođenim potrebama korisnika.

Upoznajte Violeta Double Care

Dječji program Double Care poseban je segment proizvodnje u Violeti. Violeta je regionalni proizvođač visoko kvalitetnih dječjih pelena, a u suradnji s vodećim farmaceutskim kućama, Violeta proizvodi i visokokvalitetnu njegujuću kremu Baby Care sa shea maslacem i bademovim uljem koja brižljivo njeguje dječju kožu.
Dječje Double Care pelene su ultratanke i mekane, a zahvaljujući odličnom distributivnom sloju upijaju tekućinu za svega nekoliko sekundi, osiguravajući suhoću bebine kože. Da bi briga za bebu bila potpuna – u svakom pakiranju Double Care pelena se nalazi i poklon – Violeta Baby Care krema za njegu osjetljive dječje kože.

Violeta

Violeta program za bebe i mame – pelene, vlažne maramice, omekšivači, baby podlošci i više!
 
Bebe znaju, a mame razumiju!

Upoznajte Anzotica Cosmetics

Anzotica Cosmetics predstavlja 2 brenda Moja Oaza i Luxea, oba su s prirodnim i organskim, isključivo sigurnim i dozvoljenim sastojcima, bez ikakvih štetnih sastojaka i većina proizvoda je prikladna za trudnice i mame. Moja Oaza je prirodni brend sa velikim brojem proizvoda za mame i trudnice, poput Balzama za dojilje, Kreme za ruke, Balzama za usne, Deo sticka, Muyao maslaca za tijelo, a Luxea je brend također s prirodnim i organskim sastojcima, ali i s malom dozom luksuza u pakiranju i sastojcima poput kavijara i zlata.

Anzotica Cosmetics

Ime naše tvrtke dolazi od ilirske božice ljepote Anzotice, koje je u skladu s ciljem naše tvrtke i naših proizvoda, a to je kozmetika koja će naglasiti vašu božanstvenu ljepotu.
Iza istraživanja, razvoja, proizvodnje i analize naših proizvoda stoji stručni tim koji se sastoji od magistra farmacije, diplomiranih inženjera kemije, diplomiranih sanitarnih inženjera, kemijskih tehničara, procjenitelja sigurnosti i tehnologa.
Proizvodnja naših proizvoda odvija se u suvremenom proizvodnom pogonu i laboratoriju u Zagrebu koji su usklađeni sa dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

Upoznajte Blueiron

BLUEIRON je dodatak prehrani, dobitna kombinacija tekućeg željeza, čiste nordijske  vode i koncentrat niskogrmne nordijske borovnice.

Tekuće željezo BLUEIRON je dodatak prehrani koji u Skandinaviji bilježi najveći porast potrošnje. Dnevna doza preparata Blueiron dovoljna je nadopuna željeza.

Phoenix Farmacija

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako Vam PHOENIX Farmacija u suradnji S COMEDOM može ponuditi  NOV I JEDINSTVEN tekući dodatak prehrani  – BLUEIRON. COMED je privatna tvrtka iz Finske koja jedina u svijetu koristi divlje borovnice u svojim proizvodima.

Upoznajte BioSave

Bio Save Premium d.o.o. zastupnik je grupacije banaka FamiCord putem koje se pohranjuju matične stanice iz krvi/tkiva pupkovine, prenatalnih testova Harmony i Qualified te testa nutriGenom koji nudi genetičku i bioinformatičku analizu gena koji sudjeluju i metabolizmu.

BioSave

Bio Save Premium d.o.o. zastupnik je grupacije banaka FamiCord putem koje se pohranjuju matične stanice iz krvi/tkiva pupkovine, prenatalnih testova Harmony i Qualified te testa nutriGenom koji nudi genetičku i bioinformatičku analizu gena koji sudjeluju i metabolizmu.

Upoznajte Apollo d.o.o.

FreeON proizvodi pružaju potrebnu sigurnost i kvalitetu, a njihov dizajn prati trendove.

FreeON proizvodi predstavljaju savršen izbor za sve moderne roditelje.

Apollo d.o.o.

FreeON proizvodi pružaju potrebnu sigurnost i kvalitetu, a njihov dizajn prati trendove.

FreeON proizvodi predstavljaju savršen izbor za sve moderne roditelje.

Upoznajte To.To
TOSAMA d.o.o.

Distributeri za Hrvatsku Tosama Trade d.o.o.

Proizvodi koje distribuiramo su  od prirodnih  biorazgradivih materijala  kako bi štitili okoliš. Zato našim kupcima želimo omogućiti pristup provjerenoj i zdravoj alternativi.  Vođeni tom idejom Tosama Trade d.o.o. uz selekciju visokokvalitetnih proizvoda za osobnu higijenu nudi probrane proizvode vrhunskih proizvođača iz kategorije proizvoda za rodilje, mame i bebe, medicinske/anatomske obuće, kozmetičkih proizvoda te proizvoda za kućne ljubimce. Otvoreni prema stalnim promjenama, orijentirani zadovoljstvu kupaca, svojim predanim timom izostanak uspjeha je neupitan.

Tosama
Trade d.o.o.

Distributeri za Hrvatsku Tosama Trade

d.o.o.Tosama Trade d.o.o. osnovana je 2019. godine kao  distributer robnih marki  Tosama. 
Na ogromnom tržištu preplavljenom proizvodima upitne kvalitete i podrijetla, želimo više naglašavati važnost uporabe prirodnih materijala, ne samo u svakodnevnom životu nego i kada su u pitanju higijenske navike pazeći na svoje zdravlje, zdravlje svojih najmilijih kao i kućnih ljubimaca.

Upoznajte Aboca

NEOBIANACID– Inovativni medicinski proizvod, klase IIa, koji se temelji na prirodnim molekularnim kompleksima s jedinstvenim učinkom zaštite sluznice želuca i jednjaka. Sadrži Poliprotect®, molekularni kompleks koji zahvaljujući mukoadhezivnim svojstvima reproducira zaštitnu aktivnost fiziološke sluzi.

MELILAX PEDIATRIC I ADULT -Inovativna linija klinički dokazanih medicinskih proizvoda koji se koriste u slučaju opstipacije (zatvora).

GRINTUSS pediatric sirup protiv kašlja

Sirup za tretman svih vrsta kašlja: produktivnog, suhog, akutnog i dugotrajnog

 

Aboca

Od 1979. godine tvrtka Aboca nastoji pronaći inovativne, potpuno prirodne i znanstveno napredne proizvode.

Ključna riječ je INOVACIJA i počinje OBRADOM izravno 1.400 hektara zemlje, na kojima se metodama organskog uzgoja dobiva sirovina za 100% prirodne i organske proizvode. Inovativnost je također osnova ISTRAŽIVANJA, gdje se zahvaljujući radu vrhunskih istraživača u suradnji sa najprestižnijim sveučilištima širom svijeta pronalaze najbolja rješenja za različite vrste patologija.

Upoznajte časopis Roditelj

Časopis Roditelj je specijalizirani časopis za majku i dijete koji  izlazi 10 godina. Mjesečni primjerak koji obuhvata teme koje su bitne za svaku majku i dijete nalazi se u klinikama, poliklinikama, te ginekološkim i pedijatrijskim ordinacijama. Distribucija je besplatna, a časopis donosi savjete i preporuke stručnjaka koji su svojim tekstovima na usluzi svakoj majci. Danas je Roditelj prepoznat kao kvalitetan časopis s kojim su rasla i rastu brojna djeca.

Kontaktirajte nas

marketing@sfera.ba

+387 36 578 259